eVisions.cz

Postarejte se, aby vám v online marketingu neunikla ani myš

Zaměřte se na webové stránky/blogy

Lidí, kteří mají svůj blog, je na internetu poměrně dost. Nemá smysl jmenovat vám seznam blogerů z oblasti copywritingu, SEO apod. Sledujte dva hlavní zdroje, ze kterých dostanete výcuc toho nejzajímavějšího a nejaktuálnějšího, co se na poli online marketingu děje.

O čem se cvrliká na Twitteru

Sociální síť Twitter má tu výhodu, že si do sledování můžete dát lidi, kteří vás zajímají a inspirují. Získáte tak stálý přísun čerstvých informací. Vybrali jsme několik lídrů z online marketingu, které byste si neměli nechat uniknout.

Pokud by vás zajímaly další osobnosti Twitteru v oblasti online marketingu, přečtěte si náš článek o 26 nejinspirativnějších účtech, které sledujeme.

Tip! Chcete zapůsobit certifikátem od Googlu? Absolvujte kurz Digitální garáž. Postupně projdete 23 tématy z online marketingu a na konci na vás čeká odměna v podobě certifikátu.

Ukažte se na konferencích

Konference mají tu výhodu, že  na nich potkáte spoustu zajímavých lidí z oboru a můžete se s nimi seznámit nebo na sebe upozornit, hledáte-li práci. Z většiny konferencí, kterých se účastníte, tweetujte. Uvidíte, že za chvíli už budete v českém marketingovém rybníku jako doma.